Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bukić: Mladost je bolja od Ethnikosa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Uvjeren sam da Mladost ima bolju momčad od grčkog prvaka Ethnikosa, ali naši vaterpolisti to moraju potvrditi u nedelju, 3. prosinca u 17,15 sati, kada će na svom plivalištu uz Savu ugostiti momčad iz Pireja", rekao je na konferenciji za novinare direktor VK Mladosti Perica Bukić.

Po riječima trenera zagrebačkih vaterpolista Veselina Đuhe pobjeda i dobra igra protiv Juga donijela je zadovoljsto, ali i opuštenost među igračima što je nedozvoljivo uoči utakmice Prvog kola Eurolige koja se na svom bazenu mora dobiti.

Pročitajte i ovo Doček vaterpolista u Zračnoj luci Franjo Tuđman Dnevnik Nove TV pita Jesu li svjetski prvaci u vaterpolu primjereno dočekani? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Slika nije dostupna Vaterpolo: U kvalifikacijama za Euroligu poražena Mladost

"Vrlo dobro poznajem vaterpoliste Ethnikosa za koje je lani igrao i naš Smith, ali su Grci njegov odlazak u Zagreb nadomjestili dovođenjem ponajboljeg vratara na svijetu Šefika i Nijemca Noseka. Ipak mislim da smo mi jači na pozicijama centra i bekova, a imamo i širu klupu", kazao je Đuho.

Po riječima kapetana Mladosti Vjekoslava Kobešćaka u A skupini Eurolige, u kojoj još igraju beogradski Partizan i talijanska Brescia nema izrazitih favorita, ali Mladost "mora" izboriti jedno od prva dva mjesta koja vode u četvrtzavršnicu.

Po mišljenju Hrvoja Hercega Ethnikos je jači od reprezentacije Grčke, ali su po njegovim riječima Jug i Mladost bolji od hrvatske reprezentacije koja ne nedavnom prvestvu Europe u Beogradu nije uspjela zaustaviti Noseka, a Mladost bi trebala naći protuigru za njega i tradicionalnu grčku zonsku obranu. Po njegovom mišljenju pobjednik bi mogla biti ona momčad koja se prva privikne na kriterije suđenja Talijana Filippa Rotunna i Poljaka Radoslawa Koryzne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene