Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Plivanje: Zlato i bronca za Phelpsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trećeg dana plivačkog prvenstva SAD-a Michael Phelps je osvojio i treći naslov prvaka pobijedivši na 100 leptir sa vremenom od 51.39 sekundi.

Phelps je svjetski i olimpijski prvak u ovoj disciplini, ali ne i svjetski rekorder jer najbolje vrijeme ikad isplivano drži Ian Crocker, koji je na utrci u Indianapolisu diskvalificiran zbog preranog starta.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Totalno me blokirao" "Tražila sam da mi pronađe partnera": Zagrepčanka monahu uplatila tisuće eura, obiteljsko zlato poslala mu autobusom Slika nije dostupna SP plivanje: Phelpsu zlato i svjetski rekord na 200 m slobodno

"Leptir je disciplina u kojoj puno osciliram, pa sam jako zadovoljan zlatom i činjenicom da sam drugih 50 metara isplivao najbrže u životu", kazao je 22-godišnji najbolji plivač današnjice, koji je danas uzeo i broncu na 400 slobodno sa vremenom 3:47.13 minuta. Na 400 slobodno slavio je Peter Vanderkaay (3:45.55).

Phelps na nacionalnom prvenstvu namjerava plivati čak 10 disciplina, a zasad nakon pet otplivanih ima tri zlata i jednu broncu.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene