Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Olić, Balaban i Srna kažnjeni s 30.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) kaznila je trojicu reprezentativaca Darija Srnu, Ivicu Olića i Boška Balabana sa po 30.000 kuna zbog povrede discipline i "noćnog izleta" u klub Fontana u Novom Zagrebu.

Premda svi hrvatski reprezentativci moraju biti u svojim sobama do 23.30 sati, Srna, Olić i Balaban su se u noći sa subote na nedjelju zabavljali u klubu poznatom po narodnoj muzici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 160.000 obožavatelja Severina trenutačno najpopularnija Hrvatica na Facebooku Slika nije dostupna VIDEO Bilić upozorava: Latvija ima svoje zamke, nisu oni San Marino

Zbog očitog kršenja discipline hrvatski izbornik Slaven Bilić je braniča Šahtara, te napadače Club Bruggea i moskovskog CSKA izbacio iz reprezentacije i na njih ne računa u akciji "Moskva".

Zbog napuštanja karantene Srna, Balaban i Olić novčano su kažnjeni s maksimalnom mogućom kaznom koju Komisija može odrediti.

Igrači su danas saslušani pred članovima Disciplinske komisije u Kući nogometa i prema riječima njezina predsjednika Ante Tomića nogometaši su se pokajali zbog svojeg prijestupa te su se ispričali izborniku Biliću, HNS-u i javnosti.

Nakon davanja iskaza komisiji trojica nogometaša nisu bili raspoložena za davanje izjava novinarima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene