Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) kaznila je trojicu reprezentativaca Darija Srnu, Ivicu Olića i Boška Balabana sa po 30.000 kuna zbog povrede discipline i "noćnog izleta" u klub Fontana u Novom Zagrebu.


Premda svi hrvatski reprezentativci moraju biti u svojim sobama do 23.30 sati, Srna, Olić i Balaban su se u noći sa subote na nedjelju zabavljali u klubu poznatom po narodnoj muzici.

Vezani članci Slika nije dostupna Severina trenutačno najpopularnija Hrvatica na Facebooku Slika nije dostupna Marković: kazne će biti još drastičnije

Zbog očitog kršenja discipline hrvatski izbornik Slaven Bilić je braniča Šahtara, te napadače Club Bruggea i moskovskog CSKA izbacio iz reprezentacije i na njih ne računa u akciji "Moskva".

Zbog napuštanja karantene Srna, Balaban i Olić novčano su kažnjeni s maksimalnom mogućom kaznom koju Komisija može odrediti.

Igrači su danas saslušani pred članovima Disciplinske komisije u Kući nogometa i prema riječima njezina predsjednika Ante Tomića nogometaši su se pokajali zbog svojeg prijestupa te su se ispričali izborniku Biliću, HNS-u i javnosti.

Nakon davanja iskaza komisiji trojica nogometaša nisu bili raspoložena za davanje izjava novinarima.