Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Philadelphia posramila Buckse sa 43 koša razlike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se ove sezone vjerojatno neće plasirati u doigravanje košarkaši Philadelphia 76-ersa upisali su najuvjerljiviju pobjedu u posljednjih 25 godina svladavši na svom terenu Milwaukee Buckse sa čak 43 pogotka razlike - 112:69.

U utakmici u kojoj su Sixersi vodili i sa 47 razlike priliku da zaigra nakon dužeg vremena dobio je i jedini hrvatski igrač u NBA ligi Gordan Giriček koji je za sedam minuta provedenih na parketu ubacio sedam poena (šut iz igre 2-3, trica 1-1, slobodna bacanja 2-2) uz dvije asistencije. Andre Iguodala (18) bio je najefikasniji kod pobjednika, a Royal Ivey (17) kod posramljenih Bucksa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Najzanimljiviji dvoboj večeri vidjeli su gledatelji u Portlandu, ali na kraju nisu bili sretni jer su njihovi Trail Blazersi izgubili od
Cleveland Cavaliersa sa 83-84. Pobjednički koš postigao je sjajni LeBron James polaganjem na drugi obruč 0.9 sekundi prije kraja. James je dvoboj okončao sa 37 koševa i 14 skokova, a u posljednjoj je četvrtini sam nadigrao Blazerse sa 17-15.

"Nakon što ga je Przybilla dva puta blokirao, LeBron se jako naljutio na samoga sebe, te je odlučio preuzeti stvari u svoje ruke. Mislim da nakon toga više nije promašio niti jednu loptu", kazao je centar Cavaliersa Zydrunas Ilgauskas opisujući karakter svog suigrača.

Blazersi su šutirali iz igre samo 35.3 posto što im je najslabiji
šuterski učinak ove sezone, a najefikasniji su bili Brandon Roy i LaMarcus Aldridge sa po 16 poena.

Golden State Warriorsi prekinuli su niz od devet uzastopnih pobjeda New Orleans Hornetsa 116-103 pobjedom na njihovom parketu. Stephen Jackson (26) i Baron Davis (23, 9 asistencija) bili su najbolji kod Warriorsa, a Chris Paul (28, 12 asistencija) i David West (24, 13 skokova) kod Hornetsa koji su ovim porazom izgubili vodeće mjesto u Zapadnoj konferenciji.

Vodeća momčad skupine Northwest Utah Jazz upisala je šestu uzastopnu pobjedu lagano svladavši na svom parketu slabe New York Knickse sa 100-89. Deron Williams (22, 12 asistencija) najbolji kod Jazza, a Jamal Crawford (26) kod Knicksa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene