Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: LeBron James nadigrao Bryanta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
LeBron James je zabio 33 koša i nadigrao Kobea Bryanta u zadnjim minutama za pobjedu Cleveland Cavaliersa 94:90 na domaćem terenu nad Los Angeles Lakersima.

James je zabio četiri koša zaredom za vodstvo Cavaliersa 92:90 1:44 minuta do kraja. Vođa Cavaliersa je zapravo dobio utakmicu jer je Bryant promašio sljedeća tri šuta, uključujući i tricu četiri sekunde prije kraja koja je mogla Lakersima donijeti vodstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Daniel Gibson, koji je zabio 15 koševa za Cleveland, zapečatio je pobjedu Cavaliersa sa slobodnim bacanjima, tri sekunde do kraja.

Bryant je završio utakmicu s 21 pogotkom, a u zadnjoj je četvrtini, u kojoj su Lakersi odigrali 21:12, zabio svega dva koša.

Los Angeles je kratko uživao u vodstvu 78-67 2:15 minute do kraja treće četvrtine, ali onda je Cleveland zabio sljedećih 16 koševa.

Anderson Varejao je zabio 11 koševa i imao 15 skokova u četvrtoj uzastopnoj pobjedi Cavaliersa nad Lakersima.

Lamar Odom je dodao 19 koševa i 11 skokova za Los Angeles dok je Derek Fisher zabio 18, a Andrew Bynum 17.

Skok Anthonyja Cartera četiri sekunde do kraja donio je Denver Nuggetsima pobjedu od 112-111 nad Houston Rocketsima. Carmelo Anthony je zabio 37 pogodaka, a Allen Iverson 36 za pobjedu Nuggetsa.

Yao Ming je za Rocketse zabio 26 koševa te dodao 19
skokova, dok je Luther Heard ubacio 22.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene