Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Clippersi slavili protiv Lakersa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na programu NBA lige bila su samo dva susreta. Los Angeles Clippersi su u gradskom obračunu kao gosti slavili protiv Lakersa 118:110, dok je Cleveland bez većih problema porazio New Jersey 94:76.

Premda je Kobe Bryant po deveti put ove sezone ubacio 50 i više koševa Los Angeles Lakersi su u svom Staples Centru izgubili od Clippersa. Bryant je utakmicu zaključio sa 50 koševa i 9 skokova, međutim u posljednjim minutama utakmice promašio je nekoliko otvorenih šuteva što je na koncu i presudilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

"Kobe je odigrao briljantnih 48 minuta, međutim na koncu je ostao bez goriva," kazao je trener Lakersa, Phil Jackson. Osim Bryanta dvoznamenkasti broj koševa u redovima Lakersa upisali su Smush Parker (19) i Maurice Evans (11). Bio je to 39. poraz Lakersa ove sezone uz 40. pobjeda i trenutačno drže sedmu poziciju na Zapadu. Stepenicu
ispod njih su Clippersi sa 38 pobjeda i 40 poraza. Najzaslužniji za trijumf u Staples Centru bili su Corey Maggette (39) i Elton Brand (32).

U drugom dvoboju večeri Cleveland je u Quicken Loans Areni porazio Netse 94:76. Ključnim se pokazala treća dionica igre koju su Cavsi dobili sa 17 koševa razlike (36:19). Junak u 47. pobjedi Clevelanda ove sezone (32 poraza) bio je ponovo LeBron James koji je ubacio 35 koševa, uz 8 skokova i 4 asistencije. Solidan je bio i Larry Hughes s 19 koševa i 6 asistencija. Ovom pobjedom Cavaliersi su ostali u igri za drugu poziciju na Istoku. Goste, koji još uvijek nisu osigurali
plasman u doigravanje, predvodili su Vince Carter (26 koševa), Mikki Moore (11 koševa) i Jason Kidd (8 koševa, 11 skokova i 8 asistencija).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene