Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: 51 koš LeBrona Jamesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaši Philadelphia 76'ersa slavili su u gostima kod Houston Rocketsa sa 111:107, ali u toj pobjedi nije sudjelovao hrvatski košarkaš Gordan Giriček.

Giriček jedini od Sixersa nije ušao u igru u utakmici u kojoj su gosti iznenađujuće došli do pobjede koja je označila prekid serije od sedam uzastopnih poraza. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Ginobili 'out' prva dva mjeseca sezone Slika nije dostupna NBA: Prvaci Celticsi kod Busha

Sixersi su u trećoj četvrtini gubili sa 16 razlike, ali su Andre Miller (26), Samuel Dalembert (19) i ostali u zadnjoj četvrtini sa 37:22 nadigrali domaćine. Kinez Yao Ming (25) predvodio je Rocketse (20:19), koji još uvijek igraju bez ozlijeđenoga prvoga strijelca Tracya McGradya.

U najzanimljivijoj utakmici Cleveland Cavaliersi su nakon produžetka dobili u gostima Memphis Grizzliese sa 132:124, a junak utakmice bio je LeBron James sa 51 košem, od čega je zvijezda Cavsa u zadnjoj četvrtini i produžetku ubacio 25 koševa.

James je i prvi strijelac lige sa prosjekom od 29.8 poena po utakmici, a njegovih 51 koš je izjednačenje rekordnog napadačkog učinka sezone jer je toliko u prosincu protiv Lakersa dao i Allen Iverson. Rudy Gay (30) i Španjolci Juan Carlos Navarro (26) i Pau Gasol (19, 12 skokova) pružili su odličan otpor aktualnim prvacima Istoka.

New York Knicksi su svladali Washington Wizardse zahvaljujući 29 poena Jamala Crawforda, a čuveni klub iz New Yorka konačno je, nakon skoro dva mjeseca, spojio dvije pobjede zaredom.

Detroit Pistonsi su sa 103:89 bili bolji od Toronto Raptorsa, a
istakao se sa 39 poena Richard Hamilton, a Atlanta Hawksi su 'skinuli skalp' Denver Nuggetsima za koje je Carmelo Anthony zabio 36, a Allen Iverson 27 koševa.

Slično Atlanti, i LA Clippersi su pobijedili velikog favorita -
Phoenix Sunse (97:90), a na toj utakmici je briljirao veteran Sam
Cassell sa 32 poena i samo šest promašenih od ukupno 21 šuta prema košu. Amare Stoudemire (29) je predvodio Phoenix (26:12), koji je ovim porazom izgubio prvo mjesto na Pacifiku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene