Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na sicilijanskom derbiju 50 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jučerašnjoj prvenstvenoj utakmici između domaćeg Palerma i gostujuće Catanije došlo je velikih navijačkih izgreda u kojima je ozlijeđeno 50 ljudi.

Problemi su počeli dva sata uoči susreta kada je dvije tisuće navijača Catanije upalo na stadion. Gostujući navijači prvo su napali redare, a zatim su se sukobili sa navijačima Palerma. Navijači su se međusobno gađali kamenjem i raznim drugim predmetima, pa je morala intervenirati policija.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

U sukobu je ozlijeđeno 50 ljudi, među kojima i pet policajaca. Također, policija je uhitila pet navijača.

Susret trećeg kola talijanske prve lige dobili su nogometaši Palerma sa 5:3. Palermo vodi na prvenstvenoj ljestvici ispred Messine i milanskog Intera. Inače, bio je to prvi sicilijanski prvoligaški derbi između Palerma i Catanije nakon 43 godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene