Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Massa: Ne idem u Toyotu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilac Felipe Massa odbacio je glasine da iduće sezone iz Ferrarija prelazi u Toyotu.

Massa tvrdi da su priče kako su on i njegov menadžer viđeni u društvu čelnika Toyote na Velikoj nagradi Belgije netočne, baš kao i tvrdnje da je već dogovoreno da ga u Ferrariju zamijeni dvostruki svjetski prvak, Španjolac Fernando Alonso (a koji je u nemilosti čelnika McLarena zbog kazne koju su dobili od FIA-e). 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vraća li se 'lizalica' u igru? Slika nije dostupna Massa: Kimmi mi nije prijatelj i od njega ne očekujem pomoć

"Zaista bih želio znati tko je to vidio mene i mog menadžera u Toyoti. Svi kažu da su me ljudi vidjeli, ali ja tamo nisam bio. Kada imate ugovor koji završava tek krajem iduće godine, zašto biste pregovarali s drugima? Ja to ne želim. Sretan sam u Ferrariju i želio bih tu završiti karijeru", rekao je Massa na pripremama za Veliku nagradu Japana. 

Massa, koji je ove sezone bio i jedan od favorita za titulu,  pobijedio je u 3 utrke ove godine, a Toyota niti u jednoj unatoč pozamašnom proračunu. 

>> Massa u Toyotu, Alonso u Ferrari

Massa je trenutno na 4. mjestu, s 20 bodova zaostatka za vodećim Lewisom Hamiltonom i sa 7 zaostatka za kolegom iz momčadi Kimijem Raikkonenom pa bi se moglo dogoditi da bude zamoljen da pomogne Fincu u eventualnom osvajanju naslova. 

"Ako je ne budem imao šanse, svakako ću mu pomoći. Momčad je prema meni vrlo fer i ja zaista ne vidim problem u tome da joj pomognem ako sam ne budem imao mogućnost osvojiti naslov", rekao je Massa. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene