Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maradona opet u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Legendarni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona zbog opće slabosti primljen je u bolnicu u Buenos Airesu, a njegov osobni liječnik opovrgao je glasine da se Maradona opet počeo drogirati.

'Maradona nije uzimao kokain, već je prethodnih dana živio neuredno, previše je pio, jeo i pušio', izjavio je liječnik Alfredo Cahe. 

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

Ipak mediji špekuliraju kako je negdašnji najbolji nogometaš svijeta u zadnje vrijeme pod velikim pritiskom zbog prezaduženosti. 

Maradonu su u bolnicu prebacili kolima hitne pomoći, a pozlilo mu je u domu njegovih roditelja, gdje je bio zajedno sa kćerkama Dalmom i Gianninom.

Četrdesetsedmogodišnji Maradona u prošlosti je u više navrata hospitaliziran, u pravilu zbog uživanja kokaina, a najgore je bilo 2000. kada je primljen zbog srčanog udara.

Inače, policija je morala zatvoriti prilaze bolnice Guemes zbog 
velikog broja Maradoninih navijača koji su nestrpljivo čekali vijesti o njegovom zdravlju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene