Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljubičić: U srijedu ili četvrtak odluka o operaciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu navečer ili četvrtak ujutro imat ću rezultate dodatnih nalaza i tada ću definitivno odlučiti o terapiji, kazao je Ivan Ljubičić, koji zbog bubrežnog kamenca nije igrao u dvoboju Davis Cupa protiv Velike Britanije.

"Bol je jaka, no nije konstantna. Jedino što krv u urinu nije stalna, što bi mogao biti znak da se ne radi samo o bubrežnom kamencu. Zato ću ići na dodatne pretrage, koje bi obavio i da se ovo nije dogodilo. Što sam stariji to moram češće raditi kontrole, ali nisam zabrinut, moje tijelo je, osim ovoga, u fenomenalnoj formi - nemam problema s leđima, koljenima ili ramenima", kazao je Ljubičić, koji se još uvjek nada da će igrati na narednim dvoranskim turnirima, počevši sa Bečom, te pokušati izboriti plasman na Masters kup u Šangaju.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

"Jako sam tužan ovakav način opraštam od reprezentacije. Zamislio sam to drugačije, ali sudbina je takva, pa ispada da je moj zadnji meč bio protiv Haasa u Krefeldu, a on nije bio briljantan.Mislim da iduće godine neću igrati u kvalifikacijama za Svjetsku skupinu, Olimpijske igre će uzeti jako puno vremena, a ova ekipa je dovoljno dobra da se vrati bez mene. Ja ću 2009. imati 30 godina a kad se ekipa stabilizira tada će biti u redu. Glupo se petljati u ekipu koja će biti stvorena," kazao je Ljubičić, koji je ponovno komentirao i situaciju oko neigranja Ive Karlovića. 

"Mislim da su sve daljnje riječi nepotrebne. On je svojim postupcima pokazao kakav je čovjek. Zajedno sa Savezom u idućih ćemo nekoliko dana izaći s našim stavom. On uporno spominje da manje-više sve reprezentacije dijele novac na jednake dijelove, a koliko ja znam, to radi, u što nisam siguran, samo Rumunjska. Ni Federer za osvajanje US Opena ne dobije jednako kao igrač koji je ispao u 1. kolu. Mislim da raspodjela nije razlog njegova neigranja, a što je, trebate pitati njega", završio je Ljubičić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene