Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljubičić prvi nositelj turnira u Beču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sljedećeg tjedna igraju tri ATP i dva WTA turnira na kojima će nastupiti četvero hrvatskih tenisača i tenisačica.

Ivan Ljubičić je prvi nositelj 565.000 eura vrijednog turnira u Beču, koji je prošle godine osvojio pobjedom u finalu nad Juanom Carlosom Ferrerom, a zanimljivo je da mu je i sada i lani protivnik u prvom kolu isti - Argentinac Agustin Calleri. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Linije veleposlanstva zagušene Radi se plan evakuacije hrvatskih građana iz Egipta Slika nije dostupna Kraj životne drame Obitelj prvog hrvatskog redarstvenika dobila novi dom

Ljubičić i 30-godišnji Calleri dosad su igrali četiri puta i svaki put je slavio Ljubičić, ove sezone u Davis kupu i Miamiu.

Nakon poraza u četvrtfinalu Bangkoka, Mario Ančić će odmarati i
pripremati se za presudne turnire iz "masters" serije u Madridu u
Bercyju, na kojima će se odlučivati putnici za Šangaj. 

Osim Ljubičića, u Beču će igrati još tri konkurenta za šest preostalih mjesta na Mastersu - Andy Roddick,David Nalbandian i Marcos Baghdatis.

U kvalifikacijama Beča nastupaju Saša Tuksar i Marin Čilić. Tuksar je u prvom kolu pobijedio šestog nositelja kvalifikacija Čeha Tomasa Cakla, pa će za glavni turnir igrati protiv drugog nositelja Poljaka Lukasza Kubota. 

Čilić je u prvom kolu slavio protiv Austrijanca Andreasa Haidera Maurera, a od glavnog turnira dijeli ga pobjeda protiv četvrtog nositelja Čeha Tomasa Ziba.

Jelena Kostanić je osma nositeljica WTA turnira u Bangkoku, a u prvom kolu čeka još nepoznatu protivnicu iz kvalifikacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene