Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Život i zdravlje sada su mi na prvom mjestu, to je prioritet...imam drugi nogometni život, ali nogomet je sada pao na drugo mjesto, rekao je Ivan Klasnić gostujući u emisiji '10 do 8' Mirjane Hrge.


- Osjećam se fenomenalno, u duele ulazim maksimalno i ne mislim na ono što mi se dogodilo. Sjetim se samo ujutro i navečer, kada uzimam tablete, rekao je Klasnić, koji sada u tijelu ima tri bubrega od kojih onaj donorski, kaže, radi maksimalno, dok dva njegova rade s nekih 10 posto. Zbog transplantiranog bubrega Ivan za vrijeme treninga i utakmica nosi i poseban štitnik.

Vezani članci Slika nije dostupna Maloljetnica koja ga optužuje nije se pojavila! Slika nije dostupna Navijači: Klasnić je nevin, ovdje se radi o novcu!

Na pitanje jesu li mu liječnici rekli do kojih granica donirani bubreg može izdržati napore, Klasnić je rekao da su mu liječnici rekli da pokuša koliko ide.

- I za sada je sve u redu, ovo mi je drugi nogometni život, a kako će ići dalje vidjet ćemo. Moja je želja još nekih 7-8 godina igrati nogomet, no ako zdravlje neće biti zadovoljavajuće, nogomet otpada, rekao je Klasnić naglasivši kako je nogomet u posljednjih godinu dana pao na drugo mjesto.

- Sada su mi najvažniji život i zdravlje, to mi je prioritet, kaže.

O budućim nastupima za reprezentaciju kaže kako ne zna što će biti.

- Ne odlučujem ja. Na meni je da se pokažem na terenu pa će me valjda zvati ako pokažem dovoljno, smatra Ivan.

na pitanje zašto je odbio igrati za njemačku reprezentaciju klasnić je rekao da to nije dolazilo u obzir.

- Ja nisam Nijemac, rođen sam u Njemačkoj, ali moji roditelji i ja smo Hrvati, iako me u reprezentaciji zovu Švabo. U mojim žilama teče hrvatska krv i to je jedina zemlja za koju ću igrati.