Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji u istrazi

'Klasnić si može priuštiti najzgodniju curu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U javnost izlaze novi detalji oko reprezentativca Ivana Klasnića i optužbi za silovanje maloljetnice.

Dok se čeka Klasnićevo priopćenje, njemački mediji tragaju za dvojicom prijatelja koji su kobne večeri navodno bili u njegovom stanu u Manchesteru. No, još nitko nije uspio otkriti njihov identitet, kao i činjenicu s kim su bili, te gdje je u tom trenutku bio Klasnić.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Prištini pozvali na akciju Užas u susjedstvu: Petorica silovala djevojčicu usred bijela dana, tisuće ljudi prosvjeduju na ulicama Slika nije dostupna Teški trenuci zbog sumnje za silovanje 'Zaista mi je žao što se Ivanu ovo događa'

'Kolege novinari nagađaju da su novinari Bild Zeitunga njima na tragu. No najvjerojatnije da se dotični dvojac ponovo nakon što je pukla ova cijela priča vratio u Englesku kako bi dao iskaz engleskoj policiji', smatra novinar Zoran Paškov.

Uz Ivana Klasnića je cijela Hrvatska. Potporu mu daje i izbornik Slaven Bilić s kojim se čuo jutros. 'Ono što znam da mi to nikako ne ide u priču s Ivanom Klasnićem. On je izuzetno normalan, on je skroman, on je muž, on je otac, on je igrač koji je uvijek davao primjer van terena', uvjeren je Bilić.

Niz sportaša u seks skandalu

U posljednje vrijeme niz sportaša upao je u seks skandal. Ribery, Robinho, Van Persie i Ronaldo samo su neki od njih. Gostujući na chatu Gol.hr-a, Bilić se prisjetio i svojih dana u domovini tabloida, iako tada nije bilo toliko portala kao danas. Danas se na tome očito masno zarađuje.'Neke cure bi iskalkulirale da im je manja šteta što će ih netko prozvati i što će ih ta osoba tužiti nego svota koju će dobit od nekog tabloida', pojasnio je Bilić.

Forumaši s našeg portala Dnevnik.hr vjeruju da je riječ samo o još jednoj tipičnoj engleskoj priči: 'Mala je sigurno izgledala kao da je puuuuno starija od 17. Bacala mu se oko vrata jer je htjela postati nova Victorija Beckam'

'Pa zar bi zgodnom frajeru od 30 godina nedostajalo komada pa da ima potrebu nekoga prisiljavati na odnos. Mislim da je to totalna glupost. Pa Klasnić si na svakom koraku može priuštiti najzgodniju curu ili dečka, ovisno po potrebi.Totalna glupost!'

'Nismo mi tu da ocjenjujemo, istraga će reći svoje. U V.Britaniji nije sudstvo kao u nas, ne pomaže ti i da ti je kraljica rod. Kod nas je dovoljno da si iz 'ugledne obitelji' pa da ti kaznu smanje ili oproste'.

>> Klasnić je proveo noć s prijateljima iz Njemačke

U Werderu, gdje je Klasnić postigao zvjezdanu karijeru, čeka se priopćenje.  Svi vjeruju da će to učiniti uskoro i opravdati puno povjerenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene