Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ispovijest prostitutke: Prava istina o naci orgijama s čelnikom Formule 1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od pet prostitutki koje su sudjelovale u naci orgijama čelnika FIA-e Maxa Mosleya, odlučila je progovoriti o skandalu koji već više od tjedan dana potresa Formulu 1.

Kada je prošli tjedan u javnost procurila petosatna snimka na kojoj predsjednik Međunarodne automobilističke federacije (FIA) Max Mosley sudjeluje u naci sadomazo orgijama s prostitutkama odjevenim u nacističke uniforme i zatvoreničke odore kakve su se nosile u zloglasnom Auschwitzu, svijet Formule 1 'protresao' se od temelja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I Lauda pozvao Mosleyja da podnese ostavku Slika nije dostupna F1: Vodeće momčadi kritiziraju ponašanje Maxa Mosleyja

Unatoč brojnim zahtjevima za njegovom ostavkom na mjesto čelnog čovjeka FIA-e, Mosley je u pismu članovima ustvrdio sljedeće: "Da sam uhvaćen kako brzo vozim nekom od javnih prometnica ili da sam vozio pijan, odmah bih posramljen dao ostavku". Nije stao ni na tome. Mosley je taj seksualni skandal nazvao "bezopasnim i u potpunosti legalnim", a naci elementi koji se javljaju u petosatnom scenariju dogodili su se, kako je rekao, sasvim slučajno. 

>> F1 - Stewart zatražio ostavku Mosleya

No, u britanskom tabloidu News of The World koji je cijelu priču prvi i objavio, odlučili su stvari istjerati na vidjelo i dokazati da Mosley laže. Pronašli su jednu od 5 učesnica seksi videa koja im je u ekskluzivnom intervjuu ispričala kako joj je 67-godišnji Mosley, sin osnivača Britanske fašističke unije Oswalda Mosleyja, naredio da odjene njemačku uniformu i potom mu glasno naređuje i bičuje ga do krvi. 

"Nema greške, Max je znao unaprijed da će te orgije biti na naci temu jer je upravo on to od nas i tražio. Sve je snimio video kamerom jer je htio u tome kasnije još dodatno uživati. A to i nije bilo prvi put da nas je angažirao kako bi zadovoljio svoje nastrane želje", ispričala je djevojka tabloidu.

"Mi smo samo ispunjavale njegove želje. I prije nego sam ga prvi put vidjela i sudjelovala u tim orgijama, rečeno mi je da ima puno konverzacije na njemačkom jeziku i da vjerojatno više od pola toga neću razumjeti, te da moram nositi njemačku uniformu s orlovima i medaljama. Upozorena sam i da očekujem još puno nacističkih elemenata u tim orgijama, uključujući i to da će dvije djevojke glumiti logorašice. Rečeno mi je da će one također nositi prikladne uniforme, biti tučene i morati imati odnos s Maxom", ispričala je jedna od akterica u videu. 

"Organizatorica, koju zovemo Mistress Switch, svima nam je telefonirala i objasnila koje će biti naše uloge. Meni (Mistress Abi) je rečeno da tijekom 'pregleda tijela' izvikujem naredbe na njemačkom, a Mistress Zena je činila isto za vrijeme dok je Max batinao Leah i JD koje su glumile logorašice. Sve je unaprijed bilo detaljno razrađeno. Max je unaprijed dao 2.500 funti za taj scenario. Klijenti nikada ne daju toliki novac unaprijed, osim ako ne žele da se 'složi' nešto posebno. Ne kažu "tu vam je hrpa love pa radite što vas volja", dodala je.

"Njegovi roditelji su bili nacisti pa me ne čudi da je time zatrovan. U biti ga žalim, no čini se da se jedino može uzbuditi kada tijekom seksa ima elemenata dominacije. Uzbudi se jedino kada ga se tuče ili kada je on taj koji tuče. On je pravi sadomazohist", rekla je djevojka i dodala kako je Mosley to činio već duže vrijeme i do sada potrošio tisuće i tisuće funti na orgije tog tipa. 

"Nas 5 je angažirao 3-4 puta godišnje. No, nije uvijek bilo u naci stilu. Ponekad je tema bila i pravosudna. Max bi glumio zatvorenika, a mi policajke, sutkinje itd... No, svaki puta bi trajalo oko 5 sati. U prvom dijelu se najčešće tuklo njega, a onda se u drugom mijenjaju uloge, tj. on postaje taj koji je dominantan".

Mosley je doznaje se, u naporima da što više zataška cijelu stvar, prošli tjedan kontaktirao svih 5 djevojaka sa snimke. Točnije, posjetili su ih njegovi izaslanici koji su tražili potpisane izjave da nije bilo elemenata iz "3. Reicha". 

"No to je laž. Max jako dobro zna da je toga bilo i to zato jer je to baš on i zahtijevao. No, svatko s imalo mozga u glavi tko je vidio snimku to i sam može zaključiti. Njemačke uniforma, naredbe na njemačkom jeziku, pregedi tijela kakvi su se radili u logorima, te seksualna mučenja se teško mogu nazvati ikako drugačije, zar ne?", zaključiila je Mistress Abi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene