Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Inter: Figo ostaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometni klub Inter iz Milana demantirao je spekulacije da 34-godišnji Portugalac, Luis Figo, napušta njihove redove i prelazi u Al Ittihad iz Saudijske Arabije.

Iz saudijskog kluba su prije desetak dana stigle informacije da je Figo s njima potpisao jednogodišnji ugovor vrijedan 4,5 milijuna eura i da u Al Ittihad stiže 5. siječnja. 

Pročitajte i ovo Luis Almagro (Foto: AFP) "Ne treba isključiti niti jednu opciju" Zbog poticanja na vojnu intervenciju: Venezula će tužiti tajnika Organizacije američkih država Slika nije dostupna Figo ide u Saudijsku Arabiju

Inter trener Roberto Mancini odbacio je svaku mogućnost da Figo napusti klub i ponovio svoju želju da ga zadrži u klubu.

"Nema pregovora o transferu Luisa Figa u drugu momčad. Spekulacije o odlasku su posve neutemeljene", piše u Mancinijevoj izjavi na web stranici kluba. 

Figo, čiji ugovor ističe krajem sezone, u posljednje vrijeme u Interu malo igra, pa bi mogao doći u napast da potkraj karijere zaključi još neki unosan ugovor.

S reprezentacijom se oprostio nakon što je Portugal izgubio polufinale od Francuske na SP-u 2006., no tada je izjavio da ipak želi ostati u klupskom natjecanju još sezonu ili dvije.

Prije prelaska u Inter Figo je igrao za Sporting Lisbon (1989-1995), Barcelonu (1995-2000) i Real Madrid (2000-2005). 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene