Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Calderon ljut na Beckhama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Reala iz Madrida, Ramon Calderon,javno je kritizirao Davida Beckhama zbog načina na koji je dogovorio svoj odlazak iz kraljevskog kluba u Los Angeles Galaxy do kojeg će doći početkom ljeta ove godine.

Bivši kapetan engleske reprezentacije u četvrtak je objavio da neće produljivati ugovornu obvezu s Realom, jer odlazi u SAD kad završi ova prvenstvena sezona u Španjolskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednik Reala odbacio Fergusonove optužbe Slika nije dostupna Calderon podržava Schustera

"Četiri mjeseca nas je vozao. Nikada nije rekao da napušta Real pa sadašnji njegov potez ne smatram poštenim" - izjavio je Calderon u razgovoru za radijsku postaju Onda Madrid. 

"Ne sviđa mi se što smo saznali da Beckham odlazi u drugi klub od medija, koji su objavili tu vijest nakon njegove konferencije za novinare."

Trener Reala, Fabio Capello, također je ljutito reagirao čuvši za Beckhamovu odluku: "Do kraja sezone on će trenirati s momčadi, ali više neće igrati za nas."

Capello je izjavio da je o Beckhamovom odlasku dobio obavijest od sportskog direktora kluba, Predraga Mijatovića. Negdašnji jugoslavenski reprezentativni napadač Reala, tom je prigodom rekao da je postupak engleskog srednjaka, koji do ljeta ima ugovor s kraljevskim klubom, neuobičajen i nekorektan.

Beckham je bio izostavljen iz postave Reala na nedjeljnoj utakmici sa Zaragozom (1:0).

Španjolski poznavatelji prilika u Major League Socceru smatraju da je Beckham iznenadnom objavom oduke o napuštanju Reala zapravo želio ubrzati svoj odlazak iz Madrida kako bi bio na dispoziciji svom novom klubu već na startu američke nogometne sezone koja počinje u travnju. 

Beckham je potpisao petogodišnji ugovor s Galaxyjem za što će dobiti oko 250 milijuna dolara ne računajući na prihode od sponzora i marketinga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene