Obavijesti Video Pretražite Navigacija

GAK seli u drugu ligu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski nogometni klub GAK prihvatio je kaznu oduzimanja 28 bodova i selidbu u niži rang natjecanja zbog financijskih problema.

GAK je ostao bez 22 boda zbog niza financijskih nepravilnosti i pogrešaka prilikom dobijanja licence za natjecanje, a šest bodova oduzela mu je FIFA zbog tužbe jednoga od igrača kojemu je klub ostao dužan. GAK je trenutačno dužan čak 50 milijuna eura i u klubu su odustali od žalbe.

Pročitajte i ovo Ilustracija javio se i vlasnik Bizaran oglas bordela zgrozio javnost! Traže kušača djevojaka, ministrica osudila čin: "Odvratno i nehumano" Pojačane porezne inspekcije - 4 Otkriveno i koliko je dosad bilo kazni Poreznici u nadzoru na Jadranu: "Neizdavanje računa se ne oprašta, to je kao prolazak na crveno svjetlo na semaforu"

"Prihvaćamo svaku kaznu i pokušat ćemo ishoditi licencu kako bi iduće sezone mogli igrati u drugoj ligi," kazao je predsjednik kluba Stephan Sticher.

Nakon 27 kola austrijskog prvenstva GAK, kada mu se oduzme 28 bodova, ima svega dva boda i siguran je putnik u niži rang.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene