Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FA odbila Tayloru povećati kaznu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni savez odbacio je poziv FIFA-e da poveća kaznu od tri utakmice neigranja za braniča Birminghama Martina Taylora, čiji ne start teško ozlijedio hrvatskog nogometaša Eduarda da Silvu 23. veljače.

'Teški prekršaji se kažnjavaju s tri utakmice neigranja pa ta kazna može biti povećana samo u slučaju da je prekršaj bio jasno namjeran, a u ovom slučaju ništa ne ukazuje na to', izjavio je glasnogovornik FA.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Taylor: Eduardu je bilo drago kada me vidio Slika nije dostupna Martinu Tayloru za kaznu samo tri utakmice neigranja

Nakon ozljede Eduarda, koji je pretrpio lom tibije, predsjednik Fifa-e Sepp Blatter je početkom ožujka izjavio kako bi počiniteljima takvih teških prekršaja trebalo biti zabranjeno doživotno igranje te da bi ih trebalo kazneno goniti.

Osim toga, dužnosnik FIFA-e za disciplinska pitanja Marcel Mathier je zatražio od FA da poveća kaznu protiv Taylora.

'Mi ćemo ponovno razmotriti naša pravila na kraju sezone nakon razgovora sa svim sudionicima, a teški će prekršaji sigurno biti jedna od točaka kojoj ćemo se posvetiti', dodao je glasnogovornik FA koji je kazao i da će engleski savez sastati s predstavnicima FIFA-e radi razgovora o tom pitanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene