Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Martinu Tayloru za kaznu samo tri utakmice neigranja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se Eduardo da Silva bori za nastavak svoje karijere, Martin Taylor će propustiti tek iduće tri utakmice. Tako je odlučio Engleski nogometni savez. U međuvremenu on nesmetano trenira i, kako piše The Sun, ništa nije naučio nakon svojeg subotnjeg starta.

Taylor će propustiti utakmice protiv Tottenhama, Newcastlea i Portsmoutha, a na teren će se možda vratiti već 22. ožujka protiv Readinga. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Izgubili smo veliku holivudsku divu' Zvijezde se putem Twittera oprostile od Elizabeth Taylor Slika nije dostupna Taylor: Eduardu je bilo drago kada me vidio

Uobičajeno 'otrovan', The Sun je jednu fotografiju uobičajene nogometne situacije s treninga Birmingham Cityja, u kojoj je Taylor u borbi za loptu malo više dignuo nogu, iskoristio za napad na nogometaša Birminghama, podsjetivši na njegov brutalan start na Eduarda.

No, The Sun je u tome prilično usamljen. Dok je hrvatskim građanima u glavi još uvijek jeziva slika Eduardove agonije, zbog koje ćemo na Euru nastupati bez igrača koji nas je najvećim dijelom tamo i doveo i zbog koje strahujemo za njegovu karijeru, otočki mediji i kolumnisti, a pogotovo forumaši, počinju analizirati uzroke ovakvih startova.

Prema nekima za sve su krivi treneri koji igrače, pogotovo one slabije kvalitete, pretvaraju u poslušne izvršitelje grubih startova kako bi zaplašili i ugušili kreativnost nogometnih umjetnika sa suparničke strane.

Po drugima, problem je naprosto u tome što je nogomet postao isključivo biznis, u kojem je jedino bitno pobijediti, na bilo koji način.

- Nogomet je postao biznis, nogometaši više nemaju poštovanja jedni prema drugima. Nekada su igrači skakali na loptu s rukama uz tijelo, a danas je posve normalno da pri skoku dobijete lakat u glavu, piše jedan forumaš.

Inače, suigrači su jučer posjetili Eduarda u bolnici. Nakon što je Arsene Wenger otkazao trening zbog previše stresa u momčadi, dio ekipa otišao je Eduardu čestitati rođendan.

Prema izvješćima Eduardo je nakon operacije opet onaj stari, nasmijani i vedar momak, očito odlučan u borbi da se vrati na teren i ponovno zasja u velikom stilu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene