Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Zaista sam želio biti bar moralna potpora, ali moram ostati u Brazilu", rekao je u intervjuu za Arsenal-maniu naš reprezentativac Eduardo da Silva koji se nakon prijeloma noge nalazi na oporavku u Brazilu.


Dudu kaže kako su idućih nekoliko mjeseci presudni za potpuni oporavak, ali da fizioterapija u Brazilu ide i više nego dobro. No, ipak se, unatoč željama, neće moći pridružiti Vatrenima ni kao moralna potpora, već će utakmice reprezantacije morati pratiti na TV-u. 

Vezani članci Slika nije dostupna Intervju s Eduardom: 'Hrvatska i bez mene može iznenaditi na EP-u' Slika nije dostupna Video: Eduardov pogodak u Ligi prvaka

"Prema planu rehabilitacije, moram ostati u Brazilu. Iako sam zaista želio bar biti tamo s dečkima, to je jednostavno neizvedivo. Brazilska televizija će prenositi sve utakmice, pa ću morati navijati pred TV-om. Bit ću uz Hrvatsku svim srcem", rekao je Eduardo. 

>> Zbogom štakama: Da Silva počeo trčati?

"Zaista puno radim na oporavku. Idem na fizioterapiju svaki dan i puno mi je bolje. Sve ide prema planu, ali možda će mi trebati još četiri ili pet mjeseci. Sve ovisi kako će liječnici procijeniti moj oporavak", kazao je Dudu.