Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Drogba ključ za Messija ili Kaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chelsea želi iskoristiti Didiera Drogbu kao mamac da ovo ljeto na Stamford Bridge pokušaju dovesti Lionela Messija ili Kaku, piše engleski mediji.

The Daily Mail piše kako se reprezentativac Obale Bjelokosti, koji se već nakon odlaska Josea Mourinha izjasnio da želi otići iz londonskog kluba, dogovorio s čelnicima Chelsea da prestane govoriti medijima o svojoj budućnosti do kraja sezone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drogba odlazi iz Chelsea? Slika nije dostupna Drogba: Naslov prvaka Europe spasit će Mourinha

No, Drogba je neki dan 'razbio tišinu' izjavom da bi rado igrao u Barceloni sa svojim prijateljem Samuelom Eto'om, što je prilično razbijesnilo vodstvo Chelsea. 

>> Mourinho u Barcelonu ili s Drogbom u Milan?

I dok izvori sa Stamford Bridgea javno tvrde kako nemaju želju izgubiti svog najboljeg napadača, u tajnosti se navodno pripremaju otvoriti pregovore s Barcelonom ili Milanom ako bi ti klubovi bili spremni za Drogbu mijenjati nekoga od svojih top igrača. Tako bi za Drogbu, kojemu je ostalo još 3 godine do isteka ugovora s Chelseom, od Barcelone radije tražili Lionela Messija nego 30 milijuna funti odštete, a od Milana Brazilca Kaku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene