Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nogometni klub Dinamo - Zagreb odustao je od dovođenja Roberta Kovača u svoje redove jer nije mogao ispuniti njegove zahtjeve.


Ova vijest objavljena je na web stranicama NK Dinamo Zagreb ubrzo nakon što je u ekskluzivnom razgovoru za Novu TV sam Kovač naglasio kako u pregovorima još ništa nije definitivno riješeno.

Vezani članci Slika nije dostupna I Robert Kovač ostaje u reprezentaciji Slika nije dostupna Robert Kovač i Mladen Petrić ostali bez trenera

Niti jedna od spomenutih strana u utorak popodne nije odgovarala na telefonske pozove, međutim sasvim je jasno kako je posao propao zbog novaca. 

Prema neslužbenim vijestima hrvatski reprezentativac je zahtijevao da mu se bez obzira na eventualnu ozljedu ili prekid karijere isplati iznos ugovoren trogodišnjim ugovorom, dakle, cifra od šest milijuna eura, na što Dinamo nije pristao. 

>>
Robert Kovač: Nisu gotovi pregovori s Dinamom

No, hrvatski prvak i dalje marljivo radi na Rogli, piše dalje na dinamovim stranicama. I drugi dana priprema donio je dva treninga, te vježbe eksplozivnosti u obnovljenoj teretani hotela Planja. 

Carlos se dobro oporavlja od manje ozljede zadnje lože, a veseli potpuni angažman Marijana Buljata, koji gotovo da se niti ne sjeća da je nedavno bio u gipsu. 

- Drago mi je da ću ponovno biti na terenu. Ne da se osjećam dobro, već mislim da nikada nisam bio bolje pripremljen, zaključio je Buljat.

Snimku cijelog intevjua s Robertom Kovačem, koji nam je dao prije ove odluke Dinama, pogledajte u video dodatku.