Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cijena ulaznice za VN Brazila do 4 tisuće eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijene ulaznica za VN Brazila na stazi Interlagos, na kojoj će se u nedjelju odlučiti pobjednik Formule 1, dosegnule su vrhunac na crnom tržištu gdje se kreću oko 4.000 eura.

Na ulasku na stazu šverceri prodaju dragocjene ulaznice za iznose do 10.000 reala, što je oko 3.900 eura za najbolja mjesta blizu staze, umjesto za 2400 reala, što je oko 940 eura, piše novinar Globesporta koji se pretvarao da je gledatelj.

Pročitajte i ovo Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive Pacijenti u čekaoni Osigurajte se Nova odluka HZZO-a: Poskupile zdravstvene usluge za dio pacijenata

S potražnjom koja raste kako se približava utrka i sa sve manje mjesta redovi pred kioscima na kojima se prodaju ulaznice ne prestaju rasti, a dosta je stranih gledatelja koji se nadaju da će moći prisustvovati raspletu ove neizvjesne sezone Formule 1.

Jeftinije ulaznice koje koštaju oko 150 eura šverceri prodaju za oko 200 eura.

Na kioscima su ostale samo ulaznice za 476 eura za treninge i kvalifikacije ili za 544 eura za utrku na kojoj će se odlučiti tko je ovogodišnji prvak- Lewis Hamilton, Fernando Alonso ili Kimi Raikkonen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene