Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cibona- Maccabi 76:81

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U susretu 12. kola B skupine Eurolige košarkaši Cibone su izgubili u Zagrebu od Maccabi Tel Aviva 76:81 (20:17, 4:27, 29:18, 23:19).

Bio je to osmi poraz Cibone i deveta pobjeda izraelskog sastava. Nakon još jednog neuspjeha "vukovi" će prolaz u drugi krug natjecanja tražiti u posljednja dva kola, dok će se Maccabi u zadnje dvije utakmice boriti za prvo mjesto u skupini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cibona u „skupini smrti“, Zadar u novom natjecanju Slika nije dostupna Košarka: Cibona - Split CO 96:87, Akins dopingiran

Cibona je odlično otvorila utakmicu i nakon prve četvrtine imala je tri koša prednosti. No u drugoj dionici dogodio se veliki pad hrvatskog prvaka, koji je možda i odlučio utakmicu. Cibona je u drugoj četvrtini postigla tek četiri koša, a njezin suparnik 27 koševa, pa su gosti na poluvremenu imali velikih +20. U trećoj i četvrtoj dionici Cibona je pohvatala konce igre i polako smanjivala veliki zaostatak, a dvije minute i 23 sekunde prije kraja čak je i došla do vodstva 74:73.
Međutim, u samoj završnici domaći igrači načinili su niz pogrešaka i ispustili veliku priliku upisati važne bodove.

Najefikasniji igrači u redovima Cibone bili su Sam Hoskin (27), Tre Kelly (18) i Chris Warren (12), dok Larry Ayuso nije postigao niti jedan koš. Maccabi su predvodili Will Bynum (21), Yotam Halperin (13) i Marcus Fizer (12).

Na ljestvici skupine B vode Unicaja, Maccabi i Lietuvos Rytas (9-3), a zatim slijede Efes Pilsen (8-4), Aris (6-6), Cibona (4-8), AJ Milano (3-9) i Le Mans (0-12).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene