Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello obećao velike rezultate engleskoj reprezentaciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fabio Capello je danas službeno predstavljen kao novi engleski izbornik prilikom čega je obećao "velike rezultate" engleskoj reprezentaciji koja je ove godine iznevjerila očekivanja nacije.

Bivši trener velikih klubova poput Milana, Rome, Juventusa i Real Madrida potpisao je u petak ugovor na 4,5 godine vrijedan navodno 6 milijuna funti (8.4 milijuna eura) godišnje, zahvaljujući čemu je postao najbolje plaćeni nogometni trener na svijetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Capello osumnjičen za davanje lažnog iskaza, prijeti mu šest godina zatvora Slika nije dostupna Beckham želi raditi s Capellom

Capello (61) je zamijenio za kormilom engleske reprezentacije Stevea McClarena, koji je otpušten prošli mjesec nakon što se Engleska nije uspjela kvalificirati na Euro 2008.

Prvi zadatak talijanskog trenera je ostvariti plasman Engleske na SP 2010. u Južnoafričkoj Republici.

"To je velika čast. To je ostvarenje sna", rekao je Capello na
konferenciji za novinare gdje je pročitao kratku izjavu na engleskom jeziku, a onda nastavio govoriti na talijanskom.

Kako je rekao, "neslužbeno je počeo raditi jučer kada je pogledao "super nedjelju (veliki sraz četiri vodeća kluba u engleskom prvenstvu - Liverpoola i Manchester Uniteda te Arsenala i Chelsea) ali da službeno počinje raditi 7. siječnja"

Capello je dodao da će mu prvi posao, osim naučiti bolje engleski, biti razgovor s igračima. "Želim vidjeti da svi igrači za Englesku igraju kao za svoje klubove", rekao je novi engleski izbornik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene