Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello: Abramovič želi Van Bastena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donedavni trener Real Madrida Fabio Capello tvrdi da u Chelseau za trenera žele izbornika Nizozemske Marca van Bastena.

U Chelseau su nakon odlaska Josea Mourinha prošli tjedan brzo reagirali - na mjesto trenera postavili su Avrama Granta. Ipak,  spekulira se da to nije dugoročno rješenje i da Abramovič ima u planu kontaktirati nekoliko poznatih trenera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šef Bayerna: Mrzim Chelsea i naftne mafijaše poput Abramoviča Slika nije dostupna Mourinho i Lampard u 'paketu' u Real?

Marco van Basten je u nedjelju bio na Old Traffordu i gledao poraz Chelsea od Manchester Uniteda (2:0), a indikativno je i to što je sjedio vrlo blizu Romana Abramoviča. Nizozemski nogometni savez je tu činjenicu objasnio time da je Van Basten došao gledati 36-godišnje vratara Manchester Uniteda Edwina van der Sara. No, mediji pišu da Van Basten ima 'odobrenje' i izbornika Rusije, inače također Nizozemca Guusa Hiddinka koji se s Abramovičem sastao prije dva tjedna kada je Rusija gostovala u Engleskoj.

A to je potvrdio i bivši trener Real Madrida fabio Capello. On tvrdi da je Van Bastenovo ime Abramoviču 'doturio' direktor Chelsea Frank Arnesen.

"Arnesen želi da Van Basten preuzme klupu. Frank i Marco se jako dobro poznaju jer su zajedno igrali u Nizozemskoj", rekao je Capello. 

No, ako i prihvati Abramovičevu ponudu, Van Basten vjerojatno neće moći preuzeti momčad sa Stamford Bridgea prije 21. studenog, kada će s nizozemskom reprezentacijom odraditi i posljednju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2008. Ugovor mu inače, ističe idućeg ljeta, a o obnovi se još nije razgovaralo. 

S druge strane, kao nasljednik Van Bastena na klupi Nizozemske spominje se trener Tottenhama Martin Jol, čija je budućnost u Spursima već neko vrijeme vrlo neizvjesna. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene