Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Calcio' nastavljen pred praznim tribinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz neviđene mjere osiguranja, oštre kontrole te prazne i poluprazne stadione nastavljeno je talijansko nogometno prvenstvo.

Na stadionima su provođene nove mjere koje su uvedena nakon tragičnih događaja iz Catanije i ubojstva policajca Filippo Racitia. 

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Pojačajte oprez u prometu! Pokrovitelj Osiguraj.me Pojačajte oprez u prometu: Najviše nesreća događa se na suhim kolnicima, i to u vrijeme putovanja s posla

Četiri susreta odigran su pred praznim tribinama, dio je djelomično otvoren, dok su na utakmicama Palermo - Empoli (0:1), Roma - Parma (3:0), Sampdoria - Ascoli (2:0) i Torino - Reggina (1:2) bile otvorene sve tribine.

Navijači su mirno podnosili kontrole i strpljivo čekali u redovim koji su se stvorili na ulazima u stadione koji su ovoga vikenda otvorili vrata. 

Na možda i najpoznatiji talijanski stadionu San Siru na
utakmici između Milana i Livorna pušteno je 37.000 gledatelja.

- Ove kontrole neće bitnije promjeniti stanje u našem nogometu. Neredi se događaju izvan stadiona i to je problem, kazao je Emilia Zanaboni navijač Milana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene