Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bormio: Walchhofer opet najbrži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski skijaš Michael Walchhofer pobjednik je i drugog spusta za Svjetski kup održanog na stazi Stelvio u Bormiu. Nakon jučerašnje pobjede, 31-godišnji Walchoffer je i danas potvrdio da je najbolji spustaš svijeta, pobijedivši u vremenu od minute, 51 sekundi i 82 stotinke, te proslavivši jedanaestu pobjedu u karijeri, a osmu u spustu.

Walchhoferove pobjede u Bormiu donijeli su konačno radosti za austrijsko muško skijanje, koje je nakon prvih 14 utrka Svjetskog kupa imalo samo jednu pobjedu i to Raichovu u slalomu na samom startu sezone.

Pročitajte i ovo Skijalište Cervinia u Italiji Talijansko skijalište VIDEO Drama u žičari: Jak vjetar gotovo otkinuo gondole pune putnika Slika nije dostupna Bormio: Walchhoferu spust

Drugo mjesto osvojio je Talijan Peter Fill sa 22 stotinke zaostatka, dok je Austrijanac Mario Scheiber ponovio jučerašnje treće mjesto sa 27 stotinki sporijim vremenom.

Amerikanac Bode Miller bio je četvrti,a Norvežanin Aksel Lund Svindal (579) je šestim mjestom zadržao ukupno vodstvo Svjetskog kupa sa 39 bodova više od Millera (540). Treći je Švicarac Didier Cuche sa 535 bodova, a sa današnjim petim mjestom Cuche je ostao na čelu poretka spusta sa 330 bodova iz pet utrka, dok Walchhofer na drugom mjestu ima 289.

Svjetski kup za skijaše nastavlja se veleslalomom u švicarskom Adelbodenu 6. siječnja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene