Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bolid i otok oproštajni pokloni Shumacheru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ferrari je Michaelu Schumacheru za oproštaj poklonio posljednji bolid koji je vozio, a ekstravagantim oproštajnim poklonima pridružio se i jedan šeik koji je Schumacheru poklonio - otok.

Ferrari je sedmostrukom svjetskom prvaku Formule 1 poklonio Ferrari 248 F1. Schumacher je taj bolid vozio na svojoj prošlotjednoj posljednjoj utrci u Brazilu, a prema procjenama taj je Ferrari vrijedan oko tri milijuna eura.

Pročitajte i ovo Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga" Roko Rade Pešić Omiš zavijen u crno Škola i prijatelji opraštaju se od poginulog 19-godišnjaka: "Dragi naš Rade, izmjenjuju se krik i muk..."

Ferrarijevi bolidi iz sezone 2004. prodaju se za 2,4 milijuna eura. Šeik Mohamed bin Rašid al Maktum poklonio je Schumacheru, prema pisanju njemačkog časopisa "Bild", umjetni otok u Dubaiju.

"Svih 300 umjetnih otoka bit će završeno za dvije godine. Tada će Michael i Corinna imati svoj osobni otok za odmor", kazao je Schumacherov manager Wili Weber.

"Michael još razmišlja kako će osmisliti otok. Možda će izgraditi i stazu za karting", dodao je Weber.

Umjetni otoci prostirat će se na površini od 2,5 do 10 hektara, do njih će se moći doći samo helikopterom ili brodom, a stajat će od 4,5 milijuna eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene