Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bayern otkazao Magathu, Hitzfeld novi trener

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najtrofejniji njemački nogometni klub Bayern iz Muenchena otkazao je suradnju svom dosadašnjem treneru Felixu Magathu, te će na njegovo mjesto doći Ottmar Hitzfeld, objavio je njemački dnevnik "Bild".

Neposredni pvod otkazu je samo jedan osvojeni bod u prva dva nastavka njemačkog prvenstva, Bayern je prvo u petak izgubio od Borussije u Dortmundu sa 2-3, da bi u utorak na svom terenu protiv Bochuma odigrao tek 0-0.

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Slika nije dostupna Van Basten umjesto Hitzfelda?

Magath je preuzeo Bayern u srpnju 2004. godine, te je u prve dvije sezone na klupi Bavaraca osvojio i prvenstvo i Kup, ali je ove sezone ispao u osmini finala Kupa, a trenutačno na prvenstvenoj ljestvici zaostaje pet bodova za vodećim dvojcem Werderom i Schalkeom uz utakmicu više.

Hitzfeld je vodio Bayern od 1998. do 2004. godine kada je napustio trenerski posao zbog želje za odmorom, te od tada nije vodio niti jednu drugu momčad. 

Tijekom svog prvog boravka u Bayernu osvojio je četiri naslova prvaka Njemačke, te Ligu prvaka 2001.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene