Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Barca bez napadača, ozlijeđen i Saviola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barcelonin argentinski reprezentativni napadač, 24-godišnji Javier Saviola pridružio se zemljaku Lionelu Messiju, na popisu ozlijeđenih napadača Barcelone, koja ove sezone brani naslov prvaka Španjolske i naslov europskog klupskog prvaka.

Saviola se ozlijedio na nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici sa Zaragozom (3:1) na kojoj je dao treći pogodak za Barcu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija vozača dostave Stravičan slučaj Dostavljačica pizze odgrizla prst mušteriji: "Pokušao sam se osloboditi, ali..." Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem

Na klupskoj Web stranici jučer se pojavila obavijest Barceloninog liječničkog tima u kojoj stoji da je Saviola zaradio poderotinu lijevog bedrenog mišića i da će mu za oporavak trebati između 4 i 6 tjedana.

Zbog te ozljede Saviola će morati propustiti najmanje dvije utakmice A skupine Lige prvaka u kojima se Barca susreće s Levskim u Sofiji i s Werderom iz Bremena koji dolazi na Camp Nou.

Trener Barcelone, Nizozemac Frank Rijkaard, za te utakmice ne može računati ni na Messija, kojemu je ranije slomljena peta metatarzlana kost u lijevom stopalu pa mora 'pod nož'. 

Messijev povratak na teren očekuje se tek za tri mjeseca, što znači da neće moći igrati za Barcelonu ni na Svjetskom klupskom prvenstvu koje se u prosincu održava u Japanu.

Kako će se dva Barcina ozlijeđena brazilska napadača, Edmilson i Luciano Beletti, tek za 10-ak dana staviti na raspolaganje treneru Rijkaardu, i kako je Barcin najbolji strijelac, Kamerunac Samuel Eto'o, već dulje vrijeme izvan pogona zbog operacije koljena (ako sve bude u redu mogao bi ponovno početi igrati za Barcelonu u veljači 2007.),  teret postizanja golova u Barcinoj 'vožnji' na dva kolosijeka,
u Primeri i u Ligi prvaka, past će na Brazilca Ronaldinha, Islanđanina Eidura Gudjohnsena, Francuza Ludovica Giulyja i Santija Ezquerra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene