Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ATP lista: Ljubičić ostao treći, Ančić deseti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog tjedna u Madridu, na turniru iz "masters serije", vidjet ćemo sve najbolje tenisače svijeta. Nakon madridskog turnira bit će puno jasnije tko je još ostao u utrci za nastup na Masters Cupu u Šangaju od 12-19. studenoga.

Ivan Ljubičić, koji je na trećem mjestu ATP liste za prvaka, u Madrid dolazi u dobrom raspoloženju. U nedjelju je obranio naslov pobjednika u Beču, u finalu je pobijedio Čileanca Fernanda Gonzaleza 6:3, 6:4, 7:5. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP lista: Ljubičić, Ančić i Čilić napredovali za jedno mjesto Slika nije dostupna Roland Garros: Ančić i Ljubičić u 3. kolu, Čilić 'out'

Ljubo je prošle godine u Madridu došao do finala, no u osvajanju turnira spriječio ga je Rafael Nadal. Ovaj put je slobodan u prvom kolu, zatim ga vjerojatno čeka neugodni Andy Murray. Ukoliko prođe u osminu finala mogući suparnik mu je Novak Đoković, a u četvrtfinalu bi mogao igrati protiv Davidenka ili Gonzaleza.

Mario Ančić je trenutno deseti na ATP listi za prvaka. Prošlog tjedna se odmarao i u Madridu bi morao napraviti dobar rezultat ukoliko želi ostati u utrci za nastup na Masters Cupu. 

Ančić je također slobodan u prvom kolu, a zatim ide na boljeg iz susreta Ginepri - Feliciano Lopez. U osmini finala ga vjerojatno čeka Tommy Robredo, koji se također bori za odlazak u Šangaj, a u četvrtfinalu prvi igrač svijeta Roger Federer.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene