Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ante Rukavina od petka i službeno u Hajduku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenski nogometaš Ante Rukavina od petka će i službeno postati igrač splitskog Hajduka potvrdio je danas predsjednik Uprave Hajduka Branko Grgić.

Hajduk je, premda je prošlog tjedna Rukavina potpisao ugovor prema kojemu je za Hajduk trebao početi igrati od 15. lipnja, tog igrača želio odmah, rekao je Grgić, pa je budući da je i psihički i fizički već u Splitu, najbolje rješenje bilo da odmah i počne igrati.

Pročitajte i ovo Meštrovićev paviljon Projekt Saše Randića Potpisan ugovor o obnovi Meštrovićeva paviljona u vrijednosti 20,6 milijuna eura Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu!

Osim toga, dodao je, i drugi igrač Šibenika odmah je pušten u Dinamo, pa nije bilo prepreke da i Rukavina ne dođe odmah na Poljud.

Hajduk će Šibeniku isplatiti još određenu novčanu odšetu, rekao je Grgić, ne želeći otkriti o kojem je iznosu riječ. Neslužbeno se doznajemo da će Hajduk Šibeniku isplatiti tri milijuna kuna, a Šibeniku bi trebalo pripasti i 40 posto od Rukavinina eventualnog kasnijeg transfera.

Ante Rukavina izjavio je kako je veoma zadovoljan takvim ishodom te da je time ispunjena i njegova želja da odmah dođe u Split, premda je ranije sa Šibenikom dogovorio da tamo ostane do kraja sezone. 

- Dao sam Hajduku dozvolu da pregovara o poništenju tog dogovora, rekao je.

- Potpuno sam spreman za Hajduk i vjerujem da ću ispuniti očekivanja momčadi koju dobro poznajem i u koju će se dobro uklopiti, poručio je, dodajući da je uzbuđen i da jedva čeka debi pred splitskom publikom.

U Hajduk je, iz belgijskog Standard Liegea, stigao i Mladen Pelajić koji je danas potpisao ugovor na tri i pol godine.

Pelajić, nekadašnji igrač Zagreba i mladi hrvatski reprezentativac, rekao je kako je presretan dolaskom u Hajduk, da će se uspjeti nametnuti treneru Zoranu Vuliću te da očekuje dobru sezonu i plasman u Europu.

Sportski direktor Hajduka Tomislav Erceg potvrdio je kako pregovori o dovođenju Igora Tudora iz Juventusa i Gorana Rubile iz Rijeke još traju.

Izjavio je kako je njihov dolazak na Poljud realan, premda je još sve otvoreno. 

- Nadam se da ćemo ih u Splitu vidjeti u roku od sedam
dana, kaže Erceg. 

Do kraja prijelaznog roka 31. siječnja moguć je i dolazak još nekih igrača, a do tada će se definirati i konačna lista odlazaka.

Na glavni dio priprema za proljetni dio prvenstva Hajduk odlazi 20. siječnja u tursku Antalyju gdje će boraviti do 4. veljače.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene