Sučeljavanje Plenkovića i Bernardića na Novoj TV
Sučeljavanje Plenkovića i Bernardića na Novoj TV Foto: Sandra Simunovic/Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Zadnjeg dana predizborne kampanje, u petak 3. srpnja na Novoj TV održat će se završno sučeljavanje Andreja Plenkovića i Davora Bernardića.


Najgledaniji informativni program u Hrvatskoj, onaj Nove TV, spremno dočekuje parlamentarne izbore.

Vezani članci Bago zbunio Bernardića Završno sučeljavanje - Pogledajte kako je Bago zbunio Bernardića: ''Kakva jaja?'' Sučeljavanje Plenkovića i Bernardića na Novoj TV ANKETA - Tko vam je bio bolji, Andrej Plenković ili Davor Bernardić?

Prije samog finala, Nova TV organizira sučeljavanje zadnjeg dana predizborne kampanje. U petak, 3. srpnja, u 20:30 sučelit će se vođe dviju najjačih stranaka

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i predsjednik SDP-a, lider Restart koalicije Davor Bernardić odgovarat će na pitanja Sabine Tandare Knezović i Mislava Bage. Imat će priliku izložiti svoje programe i uvjeriti gledatelje zašto bi baš njima trebali dati svoj glas.

Sučeljavanje, večer prije izborne šutnje, biračima je zadnja prilika da dobiju važne informacije na temelju kojih će donijeti odluku.

''Nakon završnog sučeljavanja nema više popravnog ispita. Bila je ovo duga, napeta kampanja, strpljenja je sve manje, a i živci su sve tanji. Pobjednik će biti onaj koji zadrži smirenost, a pitanjima želimo vidjeti kako bi, i na konkretnim primjerima, reagirali ako bi pobijedili'', najavio je Bago.

Kako bi mogla izgledati izborna noć što se rezultata tiče, prokomentirala je Sabina Tandara Knezović: „Čekaju nas vrlo neizvjesni parlamentarni izbori. Svatko traži čarobnu formulu kako pridobiti glasače. Po već ustaljenom obrascu političke opcije građanima nude brda i doline, samo je pitanje koliko im vjeruju i jesu li uopće, nakon svih ovih godina, motivirani da nekome daju svoj glas. Na listama imamo nikad više obiteljskih kombinatorika, od bračnih parova do brata i sestre, jako puno nepoznatih imena, ali i onih poznatih iz estradnih krugova. Svakako u izbornoj noći, koja će biti i više nego zanimljiva, budite uz višesatni program Nove TV.“