Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pišite nam

''Raskinula bih Vatikanske ugovore''; ''Ukinula glasanje dijaspore''; ''Lopovima bi se tresle gaće'': Što biste vi učinili da ste premijer/ka na jedan dan?

Premijer/premijerka na jedan dan
Premijer/premijerka na jedan dan DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Premijer/premijerka na jedan dan Premijer/premijerka na jedan dan Foto: DNEVNIK.hr Da sam premijer/premijerka Da sam premijer/premijerka Foto: DNEVNIK.hr Da sam premijer/premijerka Da sam premijer/premijerka Foto: DNEVNIK.hr +0 Da sam premijer/premijerka Galerija 1/4 >>
Povećali plaće radnicima, smanjili plaće političarima, ukinuli povlaštene mirovine, ukinuli općine, legalizirali marihuanu – samo su neki od poteza koje bi povukli naši čitatelji da su na jedan dan premijer/premijerka.

Da imate mogućnost na jedan dan biti na mjestu premijera/premijerke što biste učinili?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna bez naknade za izbornu promidžbu Cijena demokracije: Evo koliko su nas koštali parlamentarni izbori Slika nije dostupna Objavio DIP Restart koalicija i Domovinski pokret izbore zaključili s minusom, pet stranaka nije ni dostavilo financijska izvješća

''Svim lopovima bi se tresle gaće, mnogi bi ostali bez nezakonito stečene imovine'', jedna je od poruka naših čitatelja. Najviše vas povećalo bi najmanje plaće, ali i smanjilo plaće političarima, kao i srezalo povlaštene mirovine.

Čitateljica Ana zabranila bi kandidiranje na izborima više od dva puta, da ''ne sjede isti 30 godina''. Dijelili biste novac iz proračuna onima koji nemaju, otvorili tehnološki park, ukinuli službene automobile...

''Državne radnike na biro i onda natječajem sa životopisima ponovno zaposliti sposobne ljude, a ne rodbinu i uhljebe'', to bi učinio Ante da je premijer. Najviše rasprave na društvenim mrežama izazvala je Nika iz Zagreba, koja bi, da je premijerka, raskinula Vatikanske ugovore.

Premijer/premijerka na jedan dan Da sam premijer/premijerka (Foto: DNEVNIK.hr)

Puno je bure podigla i Mileva S., koja bi ukinula pravo glasa dijaspori, a i Lidija bi da pravo glasa imaju samo oni koji plaćaju porez u Hrvatskoj.

Premijer/premijerka na jedan dan Da sam premijer/premijerka (Foto: DNEVNIK.hr)

I S. H. iz Umaga ima zanimljiv prijedlog.

Premijer/premijerka na jedan dan Da sam premijer/premijerka Foto: DNEVNIK.hr

Ako imate ideju što biste vi učinili, pišite nam ovdje.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene