Herman Vukušić (Foto: Dnevnik.hr)
Herman Vukušić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Domovinski pokret Miroslava Škore predstavio je novu akviziciju - psihijatra Hermana Vukušića.


Ugledni psihijatar dr. med. Herman Vukušić pridružio se Domovinskom pokretu i bit će kandidat u 2. izbornoj jedinici. Domovinski pokret vidi kao jasno definiranu platformu koju vode ljudi već aktualizirani u svojim profesijama i kojima je politika sredstvo borbe za opći interes, a ne svoj osobni probitak.

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro oštro po Plenkoviću i Bernardiću: "Znate što? Oni neće biti premijeri!" Miroslav Škoro Škoro uputio poruku Bernardiću i Plenkoviću: "Imam jednu lošu vijest za vas. Puno ste mi zala učinili ovih dana"

''U ovom trenutku to je u Hrvatskoj jedino Domovinski pokret dr. Miroslava Škore, za kojeg mogu reći kako je nedavno iskustvo predsjedničkih izbora na njega djelovalo pozitivno u smislu izgradnje karaktera pravog vođe, u što sam se osobno i uvjerio prilikom naših razgovora. Također, kroz naše međusobne kontakte, uvjerio sam se i u neupitno domoljublje i moralni integritet dr. Škore, što mi je uvelike pomoglo u mojoj odluci'', poručio je Vukušić.

''Došlo je vrijeme da zauvijek zaboravimo pitanje gdje smo bili 1945. i 1991. godine i da zdravim snagama pokušamo osigurati bolju i sigurnu budućnost za sve nas i naše buduće generacije te zdrava razuma i čista srca pristupam Domovinskom pokretu dr. Miroslava Škore“, zaključuje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju