Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riječi ohrabrenja

Komadina nakon potopa SDP-a na izborima i odlaska Bernardića poručio javnosti i biračima: "Dokazat ćemo da socijaldemokracija ima perspektivu u Hrvatskoj"

Zlatko Komadina
Zlatko Komadina Foto: DNEVNIK.hr
Vršitelj dužnosti šefa SDP-a Zlatko Komadina, poručio je putem društvenih mreža da će SDP dokazati da socijaldemokracija ima perspektivu u Hrvatskoj.

Dan nakon potopa na parlamentarnim izborima te nakon odstupanja Davora Bernardića s mjesta šefa SDP-a, vršitelj dužnosti predsjednika te najveće oporbene stranke, Zlatko Komadina, obratio se javnosti i biračima putem Facebooka.

Pročitajte i ovo Liste Rijeke pravde - 1 Jesu li partneri dobili previše? Ne misle svi da su liste Rijeke pravde – pravedne: "Peđa Grbin bi više trebao osluškivati teren" Predsjednik SDP-a Peđa Grbin Donesena konačna odluka Glavni odbor SDP-a potvrdio liste: Na izbore izlazi i poznata pjevačica, a neki gradonačelnici odbili su pozicije

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Dragi i poštovani članovi SDP-a,

simpatizeri, prijatelji...

zahvaljujem svima vama koji ste jučer izašli na izbore i svoj glas dali Restart koaliciji.
Hvala za svaki vaš glas!

Rezultat izbora volja je građana Hrvatske koju svi moramo poštovati. Čestitam pobjednicima, ali i drugim strankama koje su iznenadile rezultatima, pokazale srčanost i pošteno izborile svoje mjesto u Saboru.

Pred nama je vrijeme u kojem ćemo dokazati da socijaldemokracija ima perspektivu u Hrvatskoj. SDP je danas druga politička snaga u Hrvatskoj, a želi li ponovo doći na vodeću poziciju – za to je nužno zajedništvo, razumljiv i dobar politički program te novi energičan tim koji će upravljati strankom. Obećavam snažan SDP u Saboru i demokratski proces izbora novog predsjednika i vodstva SDP-a.

Vjerujem u SDP i njegovu budućnost.

Vaš
Zlatko."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene