Obavijesti Video Pretražite Navigacija
viralna zabluda

DORH: Glavna državna odvjetnica nije na fotografiji iz stožera Domoljubne koalicije, to je neprimjereno povezivanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na društvenim mrežama pojavile su se tvrdnje o tome da je nedavno imenovana glavna državna odvjetnica Hrvoj-Šipek snimljena u stožeru nekadašnje Domoljubne koalicije na čelu s HDZ-om 2015. godine. DORH je provjerio o čemu se radi i utvrdio da nije provjerena točnost sadržaja fotografije.

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske (DORH) priopćilo je u petak da glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek nije osoba s fotografije snimljene tijekom dočeka rezultata parlamentarnih izbora 2015. iz stožera nekadašnje Domoljubne koalicije.

Pročitajte i ovo Zgrada tvrtke Hrvatska elektroprivreda HEP pod povećalom "U aferi Plin za cent provode se izvidi", potvrdila šefica DORH-a Barbara Štrbac, novinarka Nove TV Saborski maraton U Saboru opet noćna rasprava? "Točku su stavili na dnevni red kada njima odgovara"

Tvrdnje i sugeriranja da je nedavno imenovana glavna državna odvjetnica Hrvoj-Šipek snimljena u stožeru nekadašnje Domoljubne koalicije na čelu s HDZ-om pojavila se ovog tjedna na društvenim mrežama.

DORH u priopćenju ističe kako je riječ o neprimjerenom povezivanju u komentarima na društvenim mrežama a da se prethodno nije provjerila točnost sadržaja fotografije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene