Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nedavno izašla iz HDZ-a

Domovinski pokret predstavio novo pojačanje: ''Domovina se voli svakim udahom, riječju i djelom''

Ljiljana Zmijanović (Foto: Dnevnik.hr)
Ljiljana Zmijanović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Domovinski pokret predstavio je još jedno pojačanje. Ljiljana Zmijanović napustila je HDZ i pridružila se Miroslavu Škori.

Hrvatska braniteljica Ljiljana Zmijanović pristupila je Domovinskom pokretu te će na predstojećim parlamentarnim izborima biti kandidatkinja na listi u 9. izbornoj jedinici.

Pročitajte i ovo Josip Dabro i Petra Buljan Imaju pregovarački tim Dabro iz Domovinskog pokreta otkrio s kime neće voditi razgovore o sastavljanju Vlade: "Oni ne mogu s nama, nećemo izdati birače" Ivan Penava "nismo trgovci foteljama" Oglasio se Domovinski pokret: "Točno je da nas zovu sa svih strana..."

''Sloboda odabira je ona koja nas određuje kao ljude, a moj odabir je Domovinski pokret. Želim dati doprinos Domovini, koja se voli svakim udahom, svakom riječju i svakim djelom'', poručila je Zmijanović.

Zmijanović je bila kandidatkinja za ravnateljicu Nacionalnog parka Krka. Nakon što nije izabrana, a zadovoljava uvjete i nezaposlena je braniteljica, zatražila je upravni nadzor. Njezina je žalba prihvaćena i natječaj je poništen, ali je resorni ministar Tomislav Ćorić ponovno imenovao Nellu Slavicu, koja je bila članica i HNS-a i HDZ-a. Napuštajući HDZ, napisala je da vodstvo stranke ne zaslužuje njezino povjerenje. Najavila je i da nastavlja pravnu bitku oko izbora ravnateljice NP-a Krka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene