Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izrazila zadovoljstvo

Šuica zahvalila biračima na potpori

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ova kandidatkinja za dubrovačku gradonačelnicu i sadašnja gradonačelnica Dubravka Šuica danas je na konferenciji za novinare zahvalila biračima na potpori i izrazila zadovoljstvo osvojenim brojem glasova u prvome krugu lokalnih izbora te osvojenim brojem vijećničkih mandata liste HDZ-HSS u Gradskome vijeću.

S 11 osvojenih vijećničkih mjesta potvrđen je kontinuitet, rekla je Šuica, koja će se u drugome izbornom krugu za dužnost dubrovačke gradonačelnice boriti s kandidatom Androm Vlahušićem (SDP, HNS, HSU, HSLS). Vlahušić je u prvome krugu dobio potporu 42,91 posto birača izašlih na izbore, a Šuica 39,11 posto.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Dubravka Šuica rekla je da su ona i njezina lista, kad je riječ o broju glasova, dobili više glasova jer je 2005. bilo šest tisuća birača koji su njezinoj listi dali povjerenje, a sada se taj broj povećao na više od sedam tisuća. Istaknula je kako je pogriješila što medijski nije dobro predstavila postignute rezultate i ostvarene projekte u protekle četiri godine obnašanja vlasti, te je dodala kako su je 'rivali napadali protekla tri mjeseca kroz plaćene medijske oglase, na što nije odgovarala'.

U bolnici 'padaju maske'

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Joško Glavić, spomenuvši protukandidata za gradonačelnika Andru Vlahušića i njegove medijske istupe vezane za dubrovačku Opću bolnicu, čiji je ravnatelj, rekao je kako će u toj bolnici uskoro 'pasti maske'. Dodao je da će nova županijska vlast doći do svih, kako je ustvrdio, tajnih ugovora i privatnih poslova koji su se ondje događali. Kandidati HDZ-a ustvrdili su kako je bilo manipulacija anketama koje su, dodali su, biračima sugerirale potpuno krive i netočne podatke, što su to izričito radili neki mediji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene