Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kregarova 'borba' s Bandićem

Holding napada - uštedite Zagrepčanima milijune kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Kregar, dekan Pravnog fakulteta u Zagrebu i kandidat za zagrebačkog gradonačelnika shvatio je važnost interneta u izbornoj kampanji, koja je sve veća od izbora do izbora.

Tako na svojoj dobro uređenoj stranici kregar.org među ostalim ima i igricu 'Holding napada' u kojoj je vaš cilj Zagrebu uštedjeti dragocjene kune.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Okrugli stol o stanju korupcije 'Korupcija je sastavni dio hrvatskog sustava' Slika nije dostupna Potrebna demokratizacija Nezaštićeni i sami: U Hrvatskoj se pacijenti boje

Autori Kregarove internetske stranice kažu da su igricu kreirali kako bi na najbolji mogući način ilustrirali što novi gradonačelnik mora učiniti kada pobijedi na izborima. U igrici Josip Kregar pokušava uštedjeti kune zagrebačkom proračunu štiteći ga od glomaznog holdinga.

Osim igranja igrice, na Kregarovoj stranici možete čitati njegov dnevnik u kojem tako možete čitati njegovo izjašnjavanje o aferi koja se dugi niz godina veže uz njegovo ime, onoj o 'Posmrtnoj pripomoći'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene