Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žestoka kampanja

Tomašević: "Ako ne mogu izdržati ovakve napade bolje da se nisam ni kandidirao. Ne živimo u gradskim stanovima"

Tomislav Tomašević
Tomislav Tomašević Foto: DNEVNIK.hr
Tomislav Tomašević, kandidat u borbi za gradonačelnika Zagreba održao je konferenciju za medije na kojoj se osvrnuo na napade Miroslava Škore.

Tomašević je komentirao temu obnove Maksimirskog stadiona te kazao kako Zagreb ne bi trebao financirati obnovu stadiona iz proračuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GRAĐANI ODLUČUJU Škoro na biralištu: ''Ja se nadam da ćemo se izboriti za to da ta promjena bude ono što je u duhu i u tradiciji Zagrepčana'' Tomislav Tomašević i Miroslav Škoro Najprljavija kampanja ovih izbora Kada se činilo da politički cirkus u Zagrebu ne može biti gori, dogodio se drugi krug izbora: Salve uvreda i optužbi padaju sa svih strana, no pitanje je - tko će taj nered počistiti?

"Gradska skupština mora donijeti tu odluku", kazao je. 

Tomašavić je govorio i o očekivanjima da gradski pročelnici daju mandate na raspolaganje, ali i žestokim optužbama koje je na račun platforme Možemo iznio Tomaševićev protukandidat Miroslav Škoro.

"U prvom krugu se nisam bavio protukandidatima. Bez obzira na veliku prednost, pozivam sve birače da nam opet daju povjerenje. Ako ne mogu izdržati ovakve napade, bolje da se ne kandidiram. Spreman sam i možemo izdržati ovakve napade. To je hrpa lažnih vijesti. Zagrepčani neće nasjesti na takvu retoriku", rekao je. 

O tvrdnjama kako članovi platforme Možemo žive u Bandićevim stanovima, Tomašević je rekao da nitko od njihovih članova ne živi u stanovima u vlasništvu grada Zagreba. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene