Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Pitanje odgovornosti

Grbin nakon poraznih rezultata na izborima: ''Nećemo zabijati glavu u pijesak, shvatili smo poruku. Moramo se mijenjati nabolje''

Aktualno Galerija +0 Peđa Grbin Galerija 1/1 >>
Ovi izbori pokazali su se poraznim za SDP. Osim potpunog fijaska u Zagrebu, lošije rezultate postigli su čak i u dijelovima Hrvatske koje su se uvijek smatrale SDP-ovim utvrdama. Pa će se za ono što su dosad s lakoćom osvajali morati boriti u drugom krugu.

Takav rezultat povukao je pitanje odgovornosti predsjednika stranke Peđe Grbina koji je i sam sinoć poručio građanima da je poruku primio i shvatio.

"Kada ti birači na taj način pošalju poruku moraš odlučiti hoćeš li ih slušati ili se praviti da se ništa nije dogodilo. A mi se praviti nećemo. Nećemo zabijati glavu u pijesak, shvatili smo poruku, moramo se mijenjati nabolje'', izjavio je Grbin.

Pročitajte i ovo Borba za drugi krug ususret završnom obračunu Tko će voditi vaš grad sljedeće četiri godine? Ispunite anketu i recite nam za koga ćete glasati u drugom krugu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Analiza za DNEVNIK.hr Analitičar otkrio kolike su šanse da Tomašević izgubi u drugom krugu i kome prijeti potpuna katastrofa: "Samo je jedno iznenađenje na ovim izborima..."

Po Zlatku Komadini su rezultati očekivani. "Zagreb je nešto o čemu se treba napraviti posebna analiza. Tko je tu kriv? Ne bih ja o krivici ovaj puta. Treba li propitivati vodstvo stranke nakon ovih izbora? Nije to na meni, ovaj put nisam u vodstvu stranke, preokupiran sam drugim krugom'', istaknuo je.


Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene