Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pjesma s malo vitamina

Najveća bitka vodi se u Zagrebu: Pogledajte Tomaševića i Škoru u drukčijem svjetlu

Tomislav Tomašević i Miroslav Škoro u drugom se krugu lokalnih izbora bore za mjesto zagrebačkog gradonačelnika. Pogledajte što su nam otkrili uoči predizborne kampanje.

Uoči kampanje za izbor novog zagrebačkog gradonačelnika razgovarali smo s Tomislavom Tomaševićem i Miroslavom Škorom, kandidatima koji se sada u drugom krugu bore za tu poziciju.

Obojici su za vrijeme snimanja, koje smo odradili krajem ožujka, prilazili građani u središtu Zagreba, bodrili ih, čestitali, obećavali glas.

Škori je slučajni prolaznik čak otpjevao refren jedne njegove pjesme, doduše "s malo vitamina", kako je izvedbu kolege glazbenika ocijenio sam Škoro. Za izvedbu ga je i nagradio novčanicom, što je slučajnog pjevača potaknulo na nastavak koncerta, no Škorina se asistentica pobrinula da slavu potraži negdje drugdje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pomeo konkurente VIDEO Tomašević osvojio više glasova nego Bandić na prošlim izborima. U govoru poručio: "Pobijedit ćemo a da nismo prodali dušu"

Pročitajte i ovo Miroslav Škoro Neprestani preokreti Škoro ušao u drugi krug: ''To je ekstremno lijevo i to će biti zaustavljeno, tako mi Bog pomogao'', dogradonačelnica čestitala Tomaševiću

Bilo je tu još slučajnih prolaznika koji su mu željeli čestitati i stisnuti ruku. Je li i njima platio? Pogledajte u videu. 

Tomaševića su pak bodrili i davali mu savjete kako se treba obračunati s dotadašnjim gradskim vlastima. Iako odaje dojam da se u kampanji uozbiljio, Tomašević nam je ipak priznao da zna zapjevati na svadbama. Bio je tu red smijeha, ali i red odgovora na koje se nismo suzdržali reći mu da je – dosadan. Nije se naljutio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Detalji iz biografije Tko je Tomislav Tomašević? Prije 11 godina bio je ''samo'' aktivist i rušio ogradu na Cvjetnom, a sada preuzima vladavinu u gradu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene