Obavijesti Video Pretražite Navigacija
koronaparty!

Zaražen koronom organizirao zabavu! Policija protiv Zadranina podnijela kaznenu prijavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv mladića zbog sumnje da je organizirao privatnu zabavu dok je bio pozitivan na koronavirus.

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo "Širenje i prenošenje zarazne bolesti", opisano u čl. 180. Kaznenog zakona, priopćila je policija. 

Naime, sumnja se da je 13. siječnja u Zadru, za vrijeme kad mu je bila određena mjera liječenja od COVID-a u kući, na adresi prebivališta gdje je provodio mjeru izolacije organizirao privatnu zabavu te na taj način doveo u opasnost od širenja i prenošenja zarazne bolesti više osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Pogriješio sam'' Otišao na korona party jer nije vjerovao da virus postoji, pa se zarazio i umro: ''Mislio je da je mlad i nepobjediv''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potvrdio premijer Nakon korona partyja: Sin župana Žinića podnio ostavku na mjesto šefa Civilne zaštite Gline

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, javlja zadarska policija. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene