Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdili i organizatori

Unatoč mjerama u Splitu će se održati festival knjige. Opara: "Ovo će biti slika o novom normalnom u gradu. Liječite se knjigama"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"U dogovoru s odgovornima iz Grada i Stožera odlučeno je da se MFK održi s obzirom na to da se sajam prostire na oko 1800 m2 te da je moguće provesti mjere o držanju razmaka, a i da su predviđene i sve ostale protuepidemijske mjere za sprječavanje širenja zaraze“, objavili su organizatori Mediteranskog festivala knjige.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara nakon sastanka Stožera civilne zaštite u Splitu rekao je kako će se unatoč epidemiji održati Mediteranski festival knjige od 2. do 6. rujna.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne"

"Ovaj festival bit će pokazna vježba kako se ponašati, kako u kriznoj situaciji provesti zahtjevnu organizaciju ovakvog kulturnog događaja. Bit će to slanje slike o novoj normalnosti u Splitu i poruka ljudima da se u epidemiji koronavirusa 'liječe' knjigama", rekao je Krstulović Opara.

Da će se festival održati, potvrdili su na Facebook stranici događaja.

"U dogovoru s odgovornima iz Grada i Stožera odlučeno je da se MFK održi s obzirom na to da se sajam prostire na oko 1800 m2 te da je moguće provesti mjere o držanju razmaka, a i da su predviđene i sve ostale protuepidemijske mjere za sprječavanje širenja zaraze", objavili su.

IDEMO DALJE! 🥰 Vidimo se od 2. do 6. rujna na Gripama. U dogovoru s odgovornima iz Grada i Stožera odlučeno je da se...

Objavljuje Mediteranski festival knjigeČetvrtak, 27. kolovoza 2020.

 

Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije objavio je danas kako je u posljednja 24 sata detektirano 109 slučajeva zaraze koronavirusom.

Također, od ponoći su na snazi mjere kojima se pokušava suzbiti širenje epidemije, među njima je zatvaranje teretana i fitness-centara. Detaljnije o mjerama za SDŽ-a čitajte ovdje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene