Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROTUEPIDEMIJSKE MJERE

Pulska bolnica od ponedjeljka ukida posjete ne bi li zaštitila pacijente i medicinsko osoblje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S obzirom na opetovano registrirane COVID slučajeve kod hospitaliziranih pacijenata koji nisu na COVID odjelima, od ponedjeljka se privremeno ukidaju posjeti u pulskoj Općoj bolnici, izvijestilo je u petak poslijepodne Stožer te bolnice.

"Privremeno ukidanje posjeta jedna je od aktivnih protuepidemijskih mjera kojom se želi postići daljnja zaštita bolničkog sustava, i hospitaliziranih pacijenata i zdravstvenog osoblja. Njezinom pravovremenom aktivacijom smanjujemo daljnju eskalaciju rizika prijenosa infekcije", navode iz bolnice.

Neslužbeno se doznaje kako je tijekom dana na Odjelu neurologije registriran jedan slučaj pozitivan na koronavirus.

Pulska bolnica poziva sve ostale korisnike zdravstvenih usluga da se u bolnici obavezno pridržavaju svih protuepidemijskih mjera - nose zaštitne maske, održavaju fizičku distancu i higijenu ruku, a u slučaju pojave simptoma COVID-19 mole ih da se prije dolaska u bolnicu konzultiraju s liječnikom obiteljske medicine.

Pročitajte i ovo Emil Luštica SVI SRETNI Ugostitelji i sportaši jedva dočekali popuštanje mjera: "Ne mogu vam opisati koliki je gušt"

Pročitajte i ovo Teo Zdilar Plakat brzo uklonio Imoćanin koji je na restoran zalijepio zabranu ulaska SDP-u: "U Rijeci je sve puno Jugoslavena. Ja sam ovo napravio u Imotskom, gdje smo svi čisti Hrvati"

Inače, u pulskoj Općoj bolnici na Odjelu infektologije na liječenju su 24 osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene