Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U nedjelju se dijele kartice

U Zagrebu se od ponoći obustavlja ZET-ov javni gradski prijevoz i uvodi izvanredni vozni red, evo kako će izgledati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Davor Božinović objasnio je kako će u autobuse moći samo oni koji rade u službama koje se neophodne. To su sve hitne službe, zdravstveno osoblje, ali i oni koji rade u prodavaonicama. Oni će dobiti kartice.

U Zagrebu se u nedjelju, 22. ožujka, u ponoć obustavlja ZET-ov javni gradski prijevoz tramvajima, autobusima i uspinjačom, zbog sprječavanja širenja koronavirusa, sukladno Odluci Nacionalnog stožera Civilne zaštite RH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postupno puštanje u promet Od ponedjeljka dostupno još sedam ZET-ovih tramvajskih linija, a jednoj se mijenja trasa Slika nije dostupna Puštene tri linije Pogledajte snimku: Nakon godinu i pol tramvaji voze preko remetinečkog rotora

Za djelatnike javnih i drugih službi za čiji je rad nadležan Stožer Civilne zaštite Grada Zagreba, za vrijeme ove izvanredne situacije, bit će organiziran izvanredni prijevoz autobusima ZET-a. Vozit će se po dosadašnjim noćnim linijama, s izmijenjenim redom vožnje, koji je objavljen na službenim stranicama Grada Zagreba.

Ministar Davor Božinović je objasnio kako će funkcionirati javni prijevoz i rekao da će u autobuse moći samo oni koji rade u službama koje se neophodne. To su sve hitne službe, zdravstveno osoblje, ali i oni koji rade u prodavaonicama. Oni će dobiti kartice.

"Građani koji nisu dio ovih službi, više ne mogu računati na javni gradski prijevoz", rekao je Božinović. Kazao je da je prvi dio iskaznica već napravljen i sutra će ih početi dijeliti. Bez iskaznica ti ljudi neće moći u gradske autobuse.

U krugu zagrebačkih bolnica bit će osiguran besplatan parking za pacijente kao i za zdravstvene, vojne i policijske djelatnike, doznaje u subotu Hina. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene