Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neće pooštravati mjere

U BiH više od tisuću zaraženih i 69 umrlih: Zabrana okupljanja i kretanja u noćnim satima ostaje i tijekom blagdana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Bosni i Hercegovini u utorak je potvrđeno nešto više od tisuću novih slučajeva zaraze koronavirusom te ponovno razmjerno veliki broj umrlih jer je potvrđeno da je od COVID-19 u protekla 24 sata preminulo najmanje 69 osoba.

Kako su izvijestili entitetski zavodi za javno zdravstvo, od ponedjeljka je testirano oko tri i pol tisuće uzoraka, a zaraza je potvrđena kod 690 osoba s područja Federacije BiH te 322 iz Republike Srpske.

U Federaciji je bilo 37 smrtnih slučajeva povezanih sa zarazom, a u RS umrlo je 28 pacijenata koji su se liječili od COVID-a. U distriktu Brčko umrle su još četiri zaražene osobe.

Broj umrlih blizu 3100

Ukupni broj zaraženih potvrđenih u BiH od početka pandemije sada je veći od 96.000, dok je broj umrlih blizu 3100.

Postojeće mjere ograničenja na snazi u BiH neće se pooštravati, a krizni stožer Ministarstva zdravstva Federacije BiH odlučio je da će već postojeće mjere ostati na snazi najmanje do kraja godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prozivke zbog sukoba interesa Rafal Ivana Đikića po premijeru: "Dobro razmislite jesu li baš ovih pet vrhunskih stručnjaka, koji rade volonterski i sa srcem za ovu zemlju, oni koje trebate smijeniti"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stroge mjere podbacile U Sloveniji rekordan broj umrlih od COVID-19, zaraza ne slabi: Vlada u svađi oko mjera, vodeći epidemiolog otkazao suradnju

To znači da će zabrana većih okupljanja te kretanja u noćnim satima najvjerojatnije ostati na snazi i za božićne i novogodišnje blagdane.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene